top of page
Wij zijn een klein team
met een grote passie
voor echte verhalen. 

Met meer dan 15 jaar ervaring in de media weten we dat het draait om meer dan alleen verkopen. Het gaat om het delen van wie je bent als merk, wat je waarden zijn en waar je voor staat. Dat is waar wij in geloven en terug willen laten komen in onze video's. 

Onze kracht ligt in het samenbrengen van een klein maar divers team van gepassioneerde filmmakers. We hebben strategen, producers, regisseurs, cameramensen, editors en animators die allemaal hun eigen unieke bijdrage leveren aan het vertellen van jouw verhaal. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap op een oprechte en effectieve manier wordt overgebracht, met de juiste emotie en impact.

Yuri

Maak kennis met Yuri Yabi Blaak, een toegewijde filmmaker met een scherp oog voor detail en een achtergrond in audio-engineering. Hij is bedreven in het maken van snelle, maar toch naadloze edits die perfect synchroon lopen met de muziek, waardoor zijn video's een meeslepende ervaring worden.

Yuri staat niet alleen bekend om zijn technische vaardigheden, maar ook om zijn vermogen om een positieve sfeer te creëren, zowel voor als achter de camera. Met zijn vriendelijke en empathische benadering weet hij altijd een glimlach op iemands gezicht te toveren.

Muziek is Yuri's grote passie en een integraal onderdeel van zijn creatieve werk. Als filmmaker en audio-engineer combineert hij zijn liefde voor beeld en geluid om boeiende verhalen te vertellen die zowel visueel als auditief aantrekkelijk zijn.

Roos

Dit is Roos Jacky de Jong, een ervaren filmmaker met meer dan 10 jaar expertise in de reclamewereld. Met haar vaardigheden in regie en art direction heeft ze een scherp oog voor het creëren van opvallende verhalen die zowel authentiek als oprecht zijn.

 

Roos is niet alleen bedreven in haar vak, maar ze excelleert ook in het creëren van een ontspannen sfeer waarin mensen zich helemaal op hun gemak voelen. Ze is gepassioneerd over het ontdekken van echte verhalen en het overbrengen ervan op een pure en eerlijke manier, wat resulteert in ontroerende en impactvolle films.

 

Naast haar werk is Roos helemaal in haar element met yoga, dansen en is ze altijd op zoek naar nieuwe avonturen.

RoosJacky_MarijndeWijs_012.JPG
Documentary

Team freelancers

Bij ons team van freelancers draait het allemaal om diversiteit en creativiteit. We werken met een breed scala aan talenten, waaronder editors met verschillende specialiteiten, filmmakers met unieke perspectieven, camera-operators die de perfecte shots vastleggen, en supercreatieve motion graphic designers en animatoren die onze projecten tot leven brengen.

Maar dat is niet alles. We hebben ook experts op het gebied van licht en geluid, stylisten en visagisten die elk detail perfectioneren, copywriters die scripten als kunstvorm zien, strategen die de grote lijnen uitzetten, topproducers die elk project tot een succes maken, en getalenteerde fotografen die de essentie vastleggen.

Met veel plezier en energie stellen we voor elk project een team samen dat perfect past bij de specifieke vraag. Met als belangrijkste doel: video's maken waar we trots op zijn.

Kom bij ons werken

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken of mee samen te werken aan specifieke projecten. Of je nu een ervaren creatieveling bent, een expert in je vakgebied of een gepassioneerde student die een stage plek zoekt, we horen graag van je! Neem gerust contact met ons op en wie weet kunnen we samen iets tofs creëren.

Film Student
bottom of page