top of page

BRENG JE EVENT TOT LEVEN

Maak impact met een event video

Ontdek hoe aftermovies van jouw evenement voor een blijvende impact kunnen zorgen, waardoor je meer bereik kunt realiseren en de opkomst van je volgende event kunt vergroten. 

Bedrijfs events

We leggen graag zakelijke evenementen vast, variërend van bedrijfsfeesten tot conferenties en teambuildingactiviteiten. Wij laten in een korte maar krachtige video het succes van het evenement zien door zowel de sfeer als de enthousiaste reacties vast te leggen.

Educatieve events

Met veel plezier leggen we inspirerende educatieve evenementen vast: van inspirerende sprekers events tot praktische seminars. Wij maken een duidelijke en opvallende video van de inzichten, vaardigheden en leerzame ervaringen die opgedaan worden tijdens deze events.

Culturele events

We zijn gepassioneerd over de culturele sector en zijn heel dankbaar dat we regelmatig tentoonstellingen en exposities vast mogen leggen. Denk aan boeiende interactieve evenementen, kleurrijke galerijen en artistieke pop-upervaringen, we vangen ze allemaal in mooie video.

Sociale events

Ervaar de magic van onze aftermovies van onder andere concerten, festivals en het nachtleven. Wij leggen de meest onvergetelijke momenten en aller mooiste herinneringen voor altijd vast. Daarnaast maken we voor social media verschillende korte video content om nog meerdere momenten na te kunnen genieten.  

Meetup Event
"Het is heel fijn om met Yuri en Roos samen te werken: naast professionaliteit en flexibiliteit brengen ze ook altijd een goede sfeer met zich mee."

Raissa Velano de Sant'ana - Campaign Manager

Foam Fotografie Museum Amsterdam

Merken waarmee we werken

foam.png
Gemeente Amsterdam.png
IMC.png
Albelli-500x500-1.png
Zalando.png
CVA2.png

Wat gaan we
voor je filmen?

YURI2.jpeg
Wij denken graag met je mee hoe je nog meer video content uit je event kunt halen. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Dank voor je bericht, we komen er zsm op terug.

Roos-de-Jong893.jpg
bottom of page