top of page

Bedrijfsvideo's

Een goede bedrijfsfilm laat in een minuut zien waar jouw bedrijf voor staat, wekt vertrouwen op bij de kijker en zet eventueel ook aan tot aankoop. Ik help je graag om het verhaal van je bedrijf te vinden en om te zetten in een kick-ass video waarmee je in no-time nieuwe klanten binnensleept. 

Hieronder een aantal bedrijfsvideo's die ik gemaakt heb. 

Shypple

Dit jonge en frisse tech bedrijf in het hartje van Rotterdam doet het helemaal anders dan alle andere traditionele vrachtvervoer bedrijven. En dat voel je ook als je daar bent. Good vibes en lekker hard werken met een lach! 

GetOn

De digital marketing coach die iedere ondernemer naar een volgend niveau kan helpen. De mannen van GetOn wilden graag op een luchtige en kleurrijke manier hun verhaal overbrengen. Leuk detail: ik ben zelf ook coach bij GetOn dus mocht tijdens de shoot zowel achter als voor de camera shinen. 

Innermoon

Muziek dat binnenkomt en je direct in het moment brengt. Innermoon helpt je om te connecten en thuis te laten komen. Dat heb ik ook gemerkt bij het maken van deze video. Wow!

Els Bosma

Els weet als geen ander de pijnpunten te vinden die je in de weg staan van succes. Aan mij de taak om die pijnpunten duidelijk te maken in een video waarin je direct de connectie voelt met Els om aan de slag te gaan.

Hoofdbaas

De mannen van Hoofdbaas hebben een missie: zoveel mogelijke mensen helpen om weer baas over eigen hoofd te worden. En dat doen ze vakkundig en met plezier. Één voorwaarde van de film: er moet een drone shot in. Ok, geen probleem boys!

Studio Boy

Leuke man Boy weet zijn talent in te zetten voor een duidelijke boodschap: Seksualiteit toegankelijker maken. Wie wil deze prachtige vulva en penis items niet in huis hebben na het zien van deze video? 

Schoots Gunter

De powervrouwen van Schoots Gunter weten als geen ander om (voor zo ver dat kan) scheidingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met als doel: beide partijen blij maken zodat ze verder kunnen met hun leven. 

Story To Video

Onder het motto 'practice what you preach' kon ik natuurlijk zelf niet achter blijven met een goede bedrijfsfilm. Hier het resultaat! 

bottom of page