top of page

BRENG JE EVENEMENT TOT LEVEN

Maak een blijvende impact met een eventvideo

Ontdek hoe onze eventvideo's een groter publiek betoveren en zorgen voor een blijvende impact, waardoor je meer bereik kunt realiseren en de opkomst van je volgende event kunt vergroten.

Ontdek onze veelzijdige
event registraties

Bedrijfs events

Ontdek onze veelzijdige zakelijke evenementen, variërend van bedrijfsfeesten tot conferenties en teambuildingactiviteiten. Wij helpen bedrijven bij het creëren van boeiende en effectieve evenementen die hun doelen en visie weerspiegelen.

Educatieve events

Dompel jezelf onder in onze educatieve evenementen, van inspirerende sprekers events tot praktische seminars. Ontdek nieuwe inzichten, bouw vaardigheden op en groei persoonlijk en professioneel met onze leerzame ervaringen.

Culturele events

Ontdek de unieke smaken, geluiden en tradities van onze lokale en culturele evenementen. Van spannende sportevenementen tot kleurrijke galleries en smakelijke culinaire ervaringen. 

Sociaal events

Ervaar de magie van onze sociale evenementen, waaronder veelbesproken concerten, levendige festivals en prachtige bruiloften. Wij creëren onvergetelijke momenten die de banden versterken en herinneringen voor het leven opleveren.

Girl Watching Sunset
"Team van Story to Video heeft ons event prachtig vastgelegd. Precies zoals wij de dag hebben beleefd. Zo konden we de mensen die er helaas niet bij aanwezig konden zijn toch ook de boodschap en sfeer meegeven. Erg blij mee. Absolute aanrader!"

Anna Beth Smeltekop - Sociale Zaken

Merken waarmee we werken

foam.png
Gemeente Amsterdam.png
IMC.png
Albelli-500x500-1.png
Zalando.png
CVA2.png

Wat gaan we
voor je filmen?

YURI2.jpeg
Neem contact met ons op
voor al je video vragen.

Dank voor je bericht, we komen er zsm op terug.

Roos-de-Jong893.jpg
bottom of page