top of page

Inspireer anderen met 

jouw verhaal in een 

opvallende video

Als video coach help ik jou om op je eigen manier indruk te maken op je klanten, door echte connecties te maken en jouw verhaal zichtbaarheid te geven. 

Een website met video heeft 53 keer zo veel kans op de eerste pagina van Google. 

-Insivia

Even voorstellen

Tsavo.jpg

Daarom video.

Vrijdagvrouw+Rosanne+de+Jong+by+Lizzy+An
Video is geen nice to have, maar een must in je marketing strategie. Wist je bijvoorbeeld dat een video op je website je kans 53 keer zo groot maakt om op de eerste pagina van Google te belanden met je bedrijf? En videoboodschap op social blijkt 48% meer views te krijgen. 

Maak indruk op de manier dat bij jouw onderneming past

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn als ondernemer om de juiste klanten aan te trekken en ze op de juiste manier mee te nemen in jouw visie en idealen. Je hebt zoveel ideeën, maar hoe maak je daarmee indruk op jouw klant op een manier dat bij jouw bedrijf past? 

Ik help jou om je klanten op een persoonlijke manier te laten zien waar jij voor staat. Op de manier dat het best bij jou past.

Met video dus. 

 

Want wist je dat kijkers 95% van de videoboodschap onthouden en bij geschreven tekst is dat 10%. (De kans is dus klein dat je dit onthoudt.)

Mijn services

Mijn missie

Ik wil zo veel mogelijk ondernemers helpen aan mooie video’s die de echtheid van de onderneming laten zien, gebaseerd op truths en niet op trends. Geen bullshit, maar gewoon echte verhalen die raken en hun doel bereiken. 

STORY TO VIDEO

Online programma waarin ik je begeleid tot een mooi script voor je de video die ik of iemand anders voor je kan filmen. 

Read More >

concepting

Werk je liever 1-op-1 dan kun je mij inhuren voor een conceptsessie voor video content om jou en je team helemaal klaar te stomen voro videomarketing. 

Read More >

productie

Heb je een cameravrouw nodig die jouw verhaal direct omzet in video, dan doe ik graag de productie van a-z voor je. 

Read More >

services

BEDRIJFS

video

Met de online training 'Goed In Beeld' leer ik je hoe je zelf je verhaal om kunt zetten in een mooie video voor je onderneming.

VIDEO COACHING

Werk je liever direct met mij, dan kun je mij inhuren voor een brainstormsessie voor video content om jou (en je team) helemaal klaar te stomen voor videomarketing. 

video productie

Heb je een regisseur en/of cameravrouw nodig die jouw verhaal direct omzet in video, dan doe ik graag de productie van idee tot video.

bottom of page